Stichting Hoop voor Hoog Hammen

Stichting Hoop voor Hoog Hammen maakt zich, samen met ambassadeur Marcel Hensema, al twee jaar hard voor een nieuwe toekomst voor boerderij Hoog Hammen, ook wel bekend als Hollands Hoop uit de gelijknamige televisieserie. Men wil van de boerderij een buitenplaats van rust en reuring maken, met voor alle Groningers en bezoekers uit de rest van het land wat wils. Van een ijsje op het achtererf tijdens een fietstocht, tot een overnachting in een van de gastenkamers in het voorhuis, een rustige werkplek tussen de bomen, een voorstelling in het stropak-theater in de schuur of een goed gesprek aan de stamtafel. Deze boerderij is onderdeel van de prachtige LocalGroningen autopuzzelroute Midden-Groningen en er is zelfs een vraag opgenomen over deze boerderij.

LocalGroningen steunt Stichting Hoop voor Hoog Hammen en jij kan dat ook!

LocalGroningen wil graag bijdragen aan dit lokale initiatief en wordt hiermee Vriend van Hoog Hammen. Daarom hebben we besloten € 250,- te doneren voor dit mooie initiatief in Midden-Groningen. Daar bovenop zal van elke autopuzzelroute die in december en januari geboekt wordt, € 2,50 naar de Stichting Hoop voor Hoog Hammen worden overgemaakt.

Aan de donatie van € 250,- heeft de stichting een bijzondere tegenprestatie gekoppeld, namelijk een fotoshoot in de pronkkamer van de boerderij. De foto's worden gemaakt door fotograaf Wilco van der Laan.

Doneren? Wil jij ook bijdragen aan de prachtige plannen van Stichting Hoop voor Hoog Hammen? Boek dan een autopuzzelroute en doneer mee voor dit mooie lokale initiatief. Wil je kans maken op de fotoshoot door Wilco van der Laan in de pronkkamer van de boerderij? Boek dan onze autopuzzelroute Midden-Groningen. We maken eind januari de winnaar bekend van deze prijs.

Wilco van der Laan heeft ook een prachtige landschapskalender voor 2022 uitgebracht, de schoonheid van Groningen. Elke tiende boeker ontvangt zo’n mooie kalender thuis. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!!

Your order (0)
Add a discount code
Please enter a valid discount code
Total of the order €0
Check out