Stichting Hoop voor Hoog Hammen

Stichting Hoop voor Hoog Hammen maakt zich, samen met ambassadeur Marcel Hensema, al twee jaar hard voor een nieuwe toekomst voor boerderij Hoog Hammen, ook wel bekend als Hollands Hoop uit de gelijknamige televisieserie. Men wil van de boerderij een buitenplaats van rust en reuring maken, met voor alle Groningers en bezoekers uit de rest van het land wat wils. Van een ijsje op het achtererf tijdens een fietstocht, tot een overnachting in een van de gastenkamers in het voorhuis, een rustige werkplek tussen de bomen, een voorstelling in het stropak-theater in de schuur of een goed gesprek aan de stamtafel. Deze boerderij is onderdeel van de prachtige LocalGroningen autopuzzelroute Midden-Groningen en er is zelfs een vraag opgenomen over deze boerderij. Boek je de Midden-Groningen route dan maak je kans op twee toegangskaarten voor het geweldige muziek- en theaterspektakel Zummerbuhne die komende zomer op en om de boerderij Hoog Hammen zal plaatsvinden.

LocalGroningen is vriend van Hoog Hammen

LocalGroningen is Vriend van Hoog Hammen en wil graag bijdragen aan de mooie plannen. Daarom hebben we in december besloten € 250,- te doneren voor dit mooie initiatief in Midden-Groningen. Daar bovenop hebben we van elke autopuzzelroute die in december en januari geboekt zijn, € 2,50 aan de Stichting Hoop voor Hoog Hammen gedoneerd.

Aan de donatie van € 250,- had de stichting een bijzondere tegenprestatie gekoppeld, namelijk een fotoshoot in de pronkkamer van de boerderij. De foto's worden gemaakt door fotograaf Wilco van der Laan.

De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.

De cheque met daarop het totale bedrag zal binnenkort worden overhandigd aan Stichting Hoog Hammen. We houden nog even geheim wat het eindbedrag is geworden.

Doneren? Wil jij ook bijdragen aan de prachtige plannen van Stichting Hoop voor Hoog Hammen? Kijk dan op hun website om bij te dragen.

Boek een van de autopuzzelroutes

Your order (0)
Add a discount code
Please enter a valid discount code
Total of the order €0
Check out