Walk-in, dé streekproductenmarkt én afhaallocatie Lekker-op-Afstand

Midden in Eenrum is een bijzondere streekproductenmarkt gestart: Lekker-op-Afstand: een heerlijke walk-in voor afhaalmaaltijden, verspakketten en allerlei streekproducten uit Het Hogeland en uit Groningen.

Abrahams Mosterdmakerij uit Eenrum, samen met LocalGroningen.nl en een keur aan producenten van streekproducten op het Hogeland hebben de handen ineengeslagen. Samen bieden ze het allerbeste van het Hogeland in heerlijke afhaalmaaltijden en in gezonde verspakketten.

Heerlijke gerechten bereid van louter streekproducten worden gepresenteerd, en zo kan jij een heerlijk kant-en-klaar maaltijd snel op tafel zetten. Kook je liever zelf, kies dan bijv een compleet verspakket gevuld met tal van gezonde producten direct van de boer, tuinder enz. Menusuggestie en kookinstructies worden bijgevoegd. Smakelijk eten!

Heb je gekozen voor één van de autopuzzeltochten Hogeland of Zuidelijk Westerkwartier mét Culinair-pakket, dan heb je gegarandeerd een heerlijke maaltijdbox of verspakket van Lekker-op-Afstand.

Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit