LocalGroningen.nl wenst je fijne feestdagen!

Ondanks deze bijzondere periode in lockdown, wensen wij jullie fijne feestdagen en bovenal een heel voorspoedig en gezond 2021!

Als we kort terugkijken op het afgelopen jaar, zijn we blij met wat we in een betrekkelijk korte periode hebben bereikt met LocalGroningen.nl. Er zijn veel contacten gelegd en er zijn samenwerkingen tot stand gekomen met en tussen toeristische, culinaire en andere bijzondere ondernemers in de regio.

We hebben twee unieke autopuzzelroutes ontwikkeld en gelanceerd; wij zijn blij met de steun die we hiervoor kregen van gemeente Het Hogeland. Ook de gemeente Westerkwartier is zeer geïnteresseerd in onze aanpak, evenals Marketing Groningen. Met trots kunnen we zeggen dat er in korte tijd al 40 autopuzzelroutes zijn besteld, veelal ook om als kerstcadeau onder de kerstboom te leggen. Dus binnenkort zullen we vaker mensen langzaam zoekend door de regio zien rijden met een routeboek en puzzels op schoot!

Het team van LocalGroningen.nl kijkt ook graag vooruit naar het nieuwe jaar, waarin wij weer heel wat van plan zijn: mooie arrangementen ontwikkelen, nieuwe puzzelroutes met bijzondere thema's samenstellen, uitlichten en presenteren van ondernemers op onze social media kanalen en nog veel meer leuke activiteiten. Maar vooral toch de samenwerking blijven zoeken en stimuleren tussen de lokale ondernemers, want zo blijven we elkaar versterken!

banner image

Unieke autopuzzeltochten Het Hogeland en Zuidelijk Westerkwartier

Tijdens de lockdown een coronaproof uitje aanbieden? Ga naar www.localgroningen.nl/autopuzzeltochten-groningen.

banner image
banner image
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit