De winter-/kerst autopuzzeltochten van LocalGroningen in RTL-Koffietijd

In RTL Koffietijd heeft vrijetijdsdeskundige Marleen Brekelmans de kerstuitjes van LocalGroningen aangeprezen als haar persoonlijke favoriet voor de Kerstdagen. We zijn bijzonder trots op deze prachtige vermelding en de lovende woorden over onze autopuzzelroutes! Heb je de uitzending gemist? Hier kun je het nog zien. Het fragment begint vanaf minuut 3.34.

Kerst- en Winteracties

We organiseren met deze kerstspecials extra sfeer en gezelligheid bij onze autopuzzeltroutes. Op de start- en finishlokaties van de autopuzzelroutes wordt het voor de routerijders extra sfeervol gemaakt. De weekenden voor de kerst is het daar extra feestelijk, zodat het rijden van een autopuzzelrit in deze periode een echte belevenis wordt. Je rijdt van mini-kerstmarkt naar mini-kerstmarkt.

De ondernemers die bij LocalGroningen betrokken zijn hebben speciaal voor onze routes een bijzonder Kerstpakket samengesteld, goed gevuld met lekkere streekproducten. Je kan kiezen uit vier verschillende smaken. Bestel dit kerstpakket bij een van onze autopuzzeltochten, dan zorgen wij dat dit klaar staat. Zo kun je thuis na het rijden van de route nog langer nagenieten.

Kalender cadeau voor iedere 10e boeker Kerstautopuzzeltocht

En om het nog leuker te maken krijgt elke 10e boeker van een route een prachtige kalender van fotograaf Wilco van der Laan. Boek dus snel een kerstspecial en maak kans op dit mooie cadeau!

Wat voor feestelijks heeft LocalGroningen nog meer in petto?

Een sfeervol en gevarieerd aanbod.

Primeur op de autopuzzeltocht Westerkwartier

We hebben ook een primeur voor de autopuzzeltocht Westerkwartier! Op 15 december opent de startlocatie Landgoedboerderij Oosterheerdt hun prachtige streekwinkel. Ze gaan een uitgebreid en verrassend assortiment streekproducten en biologische producten verkopen. Boek de kerstpuzzeltocht Westerkwartier voor het weekend 17, 18 of 19 december en je mag als de eerste klanten sfeer proeven en genieten van al het lekkers.

Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Afrekenen