2-Daags Arrangement: Natuurlijk Goed in Groningen

Geldig tot:
December 31, 2020

2-Daags Arrangement Natuurlijk Goed in Groningen

Niets is zo heerlijk dan je vrij te kunnen bewegen in de natuur. Vooral in deze tijd waarin de dagelijkse bewegingsvrijheid door Corona juist minder wordt. Maak je hoofd leeg en doe nieuwe ervaringen op die je coronavrij kunt ondernemen: ervaar dit prachtige arrangement ‘Natuurlijk Goed in Groningen’.
Voor de overnachtingen kan gekozen worden uit een bijzonder verblijf in het Strohotel Hayema Heerd. Of voel je meer voor een comfortabele B&B? Ga dan voor het arrangement in samenwerking met B&B Hemeltjelief bij Caro.

Bijzondere overnachting in het Strokasteel van Strohotel Hayema Heerd

Jouw bijzondere ervaring begint direct al als je uit de auto stapt en je arriveert bij het Strokasteel van de Hayema Heerd. In een mooie, groene en rustige omgeving is je strobed al keurig voor je opgemaakt. Je hoeft je geen zorgen te maken over je diner ’s avonds: ondanks dat alle horeca is gesloten vanwege de coronamaatregelen, staat er een heerlijk menu voor je klaar!

Onderdeel van dit arrangement en exclusief voor jou georganiseerd:

Workshop Paddenstoelen fotograferen

Hoe kun je beter de herfst ervaren dan erop uit te trekken en lekker actief bezig te zijn? Fotograaf Wilco van der Laan weet alles van natuur en fotograferen. Hij vindt het bijzonder leuk jou mee te nemen naar het Slochterbos bij de Fraeylemaborg in Slochteren. In dit boslandschap groeien de mooiste paddenstoelen. Hier leer je vanuit welk standpunt je een paddenstoel het mooist in beeld brengt. De workshop is bedoeld voor amateurfotografen die nog weinig ervaring hebben en graag iets bijleren. Wilco is ook boswachter, weet dus heel veel over de plaatselijke flora en fauna, en zal je daar uitgebreid over kunnen vertellen.

Tijdens de workshop krijg je een lunchbox uitgereikt, door het grandcafé van de Fraeylemaborg klaargemaakt met diverse lokale producten.

Inclusief

  • Één overnachting + ontbijt voor twee personen in het Strokasteel
  • Workshop fotografie onder leiding van boswachter/fotograaf Wilco vd Laan
  • Lunchpakket met oa lokale producten van restaurant Freylemaborg (
  • Maaltijdbox met tweegangen maaltijd (excl. drankjes).

Prijzen

Prijs € 310,00 voor twee personen all-in.

(Exclusief drankjes, tenzij anders vermeld. Boeken van deze arrangementen vindt plaats op basis van beschikbaarheid.)

(Uitbreiding naar meer dagen/meer personen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.)

Informatie en reserveringen

Reserveren of informatie aanvragen? Gebruik de button "aanvraag", of stuur rechtstreeks een mail naar via info@localgroningen.nl, Bellen kan ook: tel. 050-4030930.

Deelnemende partijen: