Welkom bij B&B Het Ellerhoes

ELLERHUIZEN (ELLERHOEZEN IN HET GRONINGS) IS EEN BUURTSCHAP IN BEDUM EN LIGT OP ZO’N 10 KILOMETER AFSTAND VAN DE STAD GRONINGEN OF STAD, ZOALS GRONINGERS ZEGGEN.

De B&B is gevestigd in het voorhuis van onze boerderij uit 1885. Het voorhuis is volledig onderkelderd en de riante zolder heeft geen andere functie gehad dan de oorspronkelijke: namelijk de opslag van graan. De boerderij is omsingeld door een gracht maar kenmerkend is vooral de prachtige monumentale rode beuk die in de voortuin staat. Wist u dat vroeger de grootte van een boom voor een boerderij de status van de boer weergaf?

De kamers
U komt binnen via uw eigen entree. U logeert in een van de twee authentieke, lichte voorkamers, met een afmeting van ongeveer 33 m² met uitzicht op de tuin en landerijen. Het sanitair bevindT zich in de kamer en bestaat uit een stort- en handdouche, een wastafel en toilet. Wij serveren het ontbijt op de afgesproken tijd bij uw kamer. Als het mooi weer is kunt u natuurlijk ook op het naastgelegen terras ontbijten. Het ontbijt bestaat o.a. uit diverse broodjes en zelfgebakken lekkernijen, fruit, zelfgemaakte jam, zuivel uit de omgeving en natuurlijk eieren van onze eigen kippen!

There are currently no offers available.