Grand-cafe en Logement In 't Holt 1654

Franse keuken
Lunch
Nederlandse keuken

Sinds de 17e eeuw zijn hier ambachtslieden gevestigd. In dit lokaal werd naast slaapgelegenheid vooral een warm onthaal geboden. De norse herbergier ontving zijn gasten met gepaste terughoudendheid maar schotelde ze al het bekoorlijke uit de omgeving voor. Een goed glas bier, een verse maaltijd, een somber verhaal en een mooie droge worst voor onderweg.

In al die eeuwen is er eigenlijk niets veranderd. Nog steeds halen wij de producten uit de omgeving, serveren goede maaltijden met louter verse ingrediënten, schenken een mooie wijn en verzorgen de fraaie kamers.

In ’t Holt 1654 anno 2019 is een sfeervol Grand Café waar je terecht kunt voor een hapje, een drankje of een eerlijk diner. Doordeweeks geopend vanaf 16.00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag al vanaf 10.00 uur. Dan serveren we ’s middags ook een leuke lunch. In de zomer op het terras, in de winter lekker bij de haard. Dat wil je!
Daarnaast zijn er zeven behaaglijke kamers voor de vermoeide reiziger, de snelle zakenman of de enthousiaste toerist.
En als kroon op het werk hebben we een karikaturale theaterzaal. Voor kunst, cultuur en ander artistiek geneuzel maar ook voor al uw feesten & partijen. Met drank, buffetten of vrolijke bitterballen. Geserveerd door ons enthousiaste team.

There are currently no offers available.
Your order (0)
Add a discount code
Please enter a valid discount code
Total of the order €0
Check out