De Theaterherberg

Bed & breakfast

In het noordwesten van Groningen, in het landelijk gelegen pittoreske terpdorpje Warfhuizen, ligt de Theaterherberg van Ton van der Velden. Een sfeervolle logies & ontbijt.

Uw gastheer en acteur Ton van der Velden liet zich al jaren voor zijn vertrek uit Den Haag inspireren door het Hogeland. Tijdens uw verblijf krijgt u van hem persoonlijk een royaal ontbijtbuffet geserveerd en zal hij u met liefde adviseren over de regio. Buiten zijn optredens in het land voor theater, bedrijven en televisie speelt hij bijzondere literaire solovoorstellingen in zijn eigen huistheater. Deze voorstellingen spelen zich alleen af tijdens theaterarrangementen of besloten voorstellingen tot 30 personen.
Bij aankomst schenkt de gastheer u een welkomstdrankje in en betovert u met zijn vriendelijkheid en de sfeer die hij gecreëerd heeft in zijn Theaterherberg.

Helemaal top is het theaterarrangement: Theaterdiner voor 10 personen, overnachting op basis van B&B voor 1 nacht. En Theatervoorstelling 'De tocht naar het Hogeland van Groningen' gespeeld door uw gastheer: acteur Ton van der Velden. Alles inclusief € 70 per persoon

Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit