Tante Til Koffie- en Theehuis

Lunch
High Tea

Tante Til is een kneuterig koffie en theehuis, gevestigd in het historische dorp Enumatil, dat op zijn beurt weer deel uitmaakt van de gemeente Westerkwartier. Met onze houtwallen en coulisselandschap wordt deze regio wel "de tuin van Groningen" genoemd. Het theehuis binnen straalt een sfeer van nostalgie uit met een knipoog naar kitsch. Binnen biedt het theehuis plaats aan 35 personen, buiten op het terras nog eens 40. Bovendien geniet u zowel binnen als buiten van het het uitzicht op de molen Eben Haëzer.

De thee, van de Theefabriek uit Houwerzijl, krijgt u altijd aangeboden in een potje en wordt uitgeserveerd in oude porseleinen kopjes zoals u ze vroeger ook bij uw tante kreeg.

De koffie komt van de Groninger koffiebranderij TIK TAK: van "heul gewoon"tot "latte macchiato".

Kwaliteit, eigenheid en huisgemaakt staan bij Tante Til hoog in het vaandel. Veel producten komen dan ook uit de streek en worden kakelvers en op ambachtelijke wijze verwerkt in taarten, lunches, lekkernijen en hapjes. Nestel u lekker in een stoel, geniet van uw rust en 'Goa lekker dikdakken'! (dikdakken betekent 'een smakelijk hapje verorberen in het Gronings').

Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar.
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Afrekenen