Cadeaubon autopuzzeltocht

Je bent op zoek naar een origineel cadeau voor een speciaal iemand; je wilt niet weer met een bos bloemen of fles wijn aankomen.

Een cadeaubon voor één van onze LocalGroningen-autopuzzeltochten is een echte aanrader. Geef zo'n mooie autopuzzeltocht als cadeau, bijvoorbeeld als bijzonder kerstcadeautje. Ook heel erg leuk: als verjaardagscadeau, bedankje of verlovings- of huwelijkscadeau! Met onze autopuzzeltochten geef je een belevenis cadeau, waar je gegarandeerd iemand heel blij mee maakt.

Zeg nu zelf: gezellig door de regio toeren, langs de mooiste plekken, pittoreske dorpjes, Middeleeuwse kerkjes bezoeken. Onderweg er even uit voor een korte wandeling, een terrasje pakken of voor een mooie tentoonstelling. Dat wordt een top dagje uit, het voelt direct als een mini-vakantie.

Als werkgever of ondernemer kom je ook regelmatig voor de vraag te staan, wat je de medewerker(s), of je zakenrelatie als presentje zou kunnen geven. Ook als kerst-, of eindejaarscadeau geef je met zo'n LocalGroningen- cadeaubon een bijzondere beleving.

Een cadeaubon voor LocalGroningen-autopuzzeltocht blijkt inmiddels een zeer gewild én gewaardeerd personeelscadeau en relatiegeschenk te zijn.

De blije ontvanger maakt bij het verzilveren van de cadeaubon zelf een keuze welke route de voorkeur heeft en wanneer hij/zij hem wil gebruiken.

Boek hier je cadeaubon

Cadeaubonnen

Cadeaubon voor een unieke Kerst Escape Cadeaubox

Speciaal voor de decembermaand heeft LocalGroningen, samen met >25 lokale bedrijven en organisaties uit Groningen een fantastisch kerstpakket samengesteld; de Kerst Escape Cadeaubox.

De Kerst Escape Cadeaubox is een geweldig cadeau om te geven.

Het is een fraai houten kistje met negen geheime vakjes die gevuld zijn met een bijzonder product, én met een slotje met geheime code. Om bij de cadeautjes te komen moeten alle codes gekraakt worden. Dat wordt puzzelen!

Je kunt de Kerst Escape Cadeaubox rechtstreeks bestellen via het contactformulier, of als cadeaubon. Dan blijft het nog een verrassing voor de ontvanger.

Cadeaubon voor een unieke Kerst Escape Cadeaubox

Hoe bestel je een cadeaubon?

Heel eenvoudig!

  • Kies je cadeaubon en vul de gevraagde gegevens in. Er is ook ruimte voor persoonlijke tekst.
  • Wil je de cadeaubon zelf digitaal ontvangen om uit te kunnen printen en zelf te geven, vul dan je eigen mailadres in.
  • Wil je dat de ontvanger direct digitaal de cadeaubon ontvangt, vul dan zijn of haar email-adres is.
  • De cadeaubon heeft een unieke code. Voor het verzilveren van de cadeaubon kiest de gelukkige ontvanger via de website zelf een route en datum uit, vult de unieke code in, en de boeking wordt bevestigd.