Cadeaubon autopuzzeltocht, geef een Routecadeau

Je bent op zoek naar een cadeau voor een speciaal iemand; wilt nu niet weer met een bos bloemen of fles wijn aankomen.

Een cadeaubon voor één van onze LocalGroningen-autopuzzeltochten is een echte aanrader. Geef zo'n mooie autopuzzeltocht als Routecadeau bijv. voor een verjaardag of als bedankje. Ook heel erg leuk: als verlovings- of huwelijkscadeau! Met onze autopuzzeltochten heb je gegarandeerd een cadeau waar je iemand heel blij mee maakt.

Zeg nu zelf: gezellig door de regio toeren, langs de mooiste plekken, pittoreske dorpjes, Middeleeuwse kerkjes. Onderweg er even uit voor een korte wandeling, een terrasje pakken of een mooie tentoonstelling bezoeken - het is allemaal opgenomen in onze bijzondere autopuzzeltochten.

Als werkgever of ondernemer kom je ook bij bijzondere momenten regelmatig voor de vraag te staan, wat je de medewerker(s), of je zakenrelatie als presentje zou kunnen geven. Een LocalGroningen-autopuzzeltocht als Routecadeau blijkt inmiddels een zeer gewild én gewaardeerd personeelscadeau en relatiegeschenk te zijn. Zeer geschikt voor een (eindejaars)activiteit voor het personeel, of voor de zakenrelaties.

De blije ontvanger van het cadeau kan bij het verzilveren van de cadeaubon zelf een keuze maken welke route de voorkeur heeft.

Boek hier je cadeaubon

Cadeaubonnen

Hoe bestel je een cadeaubon?

Heel eenvoudig!

  • Kies je cadeaubon en vul de gevraagde gegevens in. Er is ook ruimte voor persoonlijke tekst.
  • Wil je de cadeaubon zelf digitaal ontvangen om uit te kunnen printen en zelf te geven, vul dan je eigen mailadres in.
  • Wil je dat de ontvanger direct digitaal de cadeaubon ontvangt, vul dan zijn of haar email-adres is.
  • Wil je het Routecadeau in een geschenkbox geven, vul dan je mailadres én in het tekstvak je volledige adresgegevens in.
  • De cadeaubon heeft een unieke code. Voor het verzilveren van de cadeaubon kiest de gelukkige ontvanger via de website zelf een route en datum uit, vult de unieke code in, en de boeking wordt bevestigd.
  • Bij de bevestiging ontvangt de ontvanger gelijk de eerste instructies.
Hoe bestel je een cadeaubon?
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Afrekenen