Groepsuitjes met LocalGroningen

Een groepsuitje, teamdag, familiedag organiseren, en dan met iets bijzonders komen, wat voor iedereen leuk is. Da's best een opgave. LocalGroningen kan je helpen. Met ons aanbod van diverse prachtige routes in het noorden van Nederland kun je jouw groep iets unieks aanbieden.

De routes kunnen gereden worden met de auto, met de fiets, of samen gezellig in de bus. Puzzelen, veel zien en ontdekken, relaxed genieten van prachtige landschappen, mooie gebouwen en pittoreske dorpjes. Onderweg je zelf laten verwennen op een terras of op een sfeervolle picknickplaats, Er is van alles mogelijk.

In diverse regio's in het noorden hebben we inmiddels routes ontwikkeld, dus wellicht ook bij jou in de buurt. Of we stellen een unieke route helemaal op maat voor je samen. Volop ideeën en mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje. Laat je verrassen.

Hieronder vind je verschillende vormen van groepsuitjes die je kunt boeken. Heb je een andere vraag of invulling, laat maar horen.

Wil je het personeel, of de klanten, of je zakenrelaties op een bijzondere manier bedanken, dan is een cadeaubon voor een route een goed idee. Geef een routecadeau!

Groepsuitjes voor senioren

Groepsuitjes voor senioren

Voor mensen die door omstandigheden niet meer in staat zijn zelfstandig er op uit te gaan, organiseren we kleinschalige groepsuitjes. We doen dit samen met de Op-Stapbus; een prachtig initiatief in Zuid-Oost Groningen.

Van zoveel mensen hebben we terug gehoord dat hun vader, moeder, opa, oma zo ontzettend hebben genoten van één van onze autopuzzeltochten. Met dit aanbod gaan we nog veel meer senioren een mooie dag bezorgen.

Familie-uitje / vriendenuitje

Familie-uitje / vriendenuitje

Een gezellig groepsuitje moet onbezorgd zijn, en daar zorgen we voor. Je kunt kiezen voor een basisprogramma. Dat bestaat uit één van de routes die we standaard aanbieden, al dan niet met een lunchpakket mee in de auto, of op de fiets. Je bepaalt het aantal deelnemers en bestelt het juiste aantal routes.

Door de zeer plezierige samenwerking met tal van bedrijven in het noorden, kunnen we ook een geheel op maat samengesteld programma verzorgen.

Vraag naar de mogelijkheden, en we komen met een passend voorstel.

Bedrijfsuitje / teamuitje

Bedrijfsuitje / teamuitje

Geen bedrijf is hetzelfde, dus ook ieder bedrijfsuitje is anders. Voor kleinere of grotere teams is het mogelijk een interessante, leerzame en superleuke dag te verzorgen. Men kan kiezen uit een route in de eigen regio waar het bedrijf of organisatie is gevestigd. Of juist een andere regio leren kennen.

Teams kunnen kiezen: samen rijden en onderweg gezamenlijk bij een tussenstop een bijzondere activiteit doen, of individueel/in kleine groepjes rijden, er een competitie van maken, en aan het eind de dag gezamenlijk afsluiten op een mooie locatie. Of anders ... vul maar in.

Compleet verzorgde Groepsuitjes

LocalGroningen kent veel bedrijven en leuke adressen in het noorden. Het principe #supportyourlocals hebben wij hoog in het vaandel.

Daarom:

 • Het bedrijfsuitje start op één van de prachtige startlocaties, met wie we samenwerken. Met koffie/thee en een huisgemaakte lekkernij begint de dag goed.
 • Voor de lunch en voor een extra break onderweg kennen we onze adressen. Restaurant, leuk terras, desgewenst in combinatie met een bezoek aan bijv. een museum, of park, of bijzonder gebouw.
 • Afsluiten met een hapje en drankje, of een lekkere BBQ maakt het uitje tot een compleet geslaagde dag.
 • Voor fietstours regelen we fietsen (met of zonder versterking).
 • Huren van bijzondere auto's is mogelijk. Super leuk natuurlijk om eens in een 2CV, of in een vintage mini, of in een Tuktuk te rijden.
 • Niet zelf rijden, maar samen puzzelend in de bus - met chauffeur - op pad? Ja gezellig! Voor een bijzonder aantrekkelijk tarief kunnen we dit organiseren.

Route rijden met routeboek of met de app

Is de keuze voor de route en de regio gemaakt?

 • Wordt het een sportieve fietspuzzeltocht dan kunnen de deelnemers de route rijden met de LocalGroningen-app. Tijdens de route zijn verschillende audio-fragmenten met informatie te beluisteren. In de app zijn ook allerlei vragen en opdrachten verwerkt.
 • Ook deelnemers die op de motor rijden maken gebruik van de app. Wel zo handig.
 • Deelnemers die met de auto gaan, ontvangen een handig routeboek met alle opdrachten in een mapje. Wie ook de app wil gebruiken, kan deze extra bij bestellen en installeren.
 • Voor nog meer beleving en plezier onderweg, organiseren we graag een extra activiteit, bijv. bezoek aan een museum, park of interessant gebouw met verhaal.
 • Aan het eind van de dag volgt natuurlijk het spannende moment: wie of welk team heeft de hoogste score bereikt? We denken graag mee over het samenstellen van een passende prijs.
 • Deelnemers aan een groepsuitje krijgen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Meer informatie of vraag offerte aan

Contact