Nodig nieuwe bezoekers uit bij jou te komen eten, drinken, slapen en genieten van de Groningse pracht

LocalGroningen biedt de lokale toerisme-bedrijven en -organisaties uit Groningen-Ommelanden hét podium om zich aantrekkelijk te presenteren. Hier kun je je bedrijf promoten met aantrekkelijk aanbiedingen, bijzondere acties en arrangementen. Bezoekers worden uitgenodigd direct bij jou te boeken of bijv. een waardebon te kopen.

LocalGroningen is ook een plek bij uitstek waar je samen met collega-ondernemers nieuwe arrangementen en producten kunt ontwikkelen.

Presenteer jouw unieke aanbod, leuke actie  of arrangement

Registreren op LocalGroningen is eenvoudig en gratis

Al veel bedrijven en organisaties uit jouw regio hebben zich aangemeld bij LocalGroningen. Registeren is eenvoudig. Vul de bedrijfsgegevens in die gevraagd worden. Voeg logo, mooie foto en een korte toelichting over jouw bedrijf toe. Je kunt direct met een bijzondere aanbieding of leuke actie je vermelding compleet maken. Hiermee nodig je bezoekers uit direct bij jou een waardebon te kopen. Heb je vragen of kom je er niet direct uit? Neem dan contact met ons op zodat wij je direct kunnen helpen.

LocalGroningen biedt (kleinschalige) toerisme ondernemer een podium

Veel kleinschalige ondernemers in Groningen-Ommeland met een schat aan gevarieerd aanbod. Maar hoe maak je dat zichtbaar bij bezoekers die op zoek zijn naar nog onontdekte plekjes, de hotspots liever links willen laten liggen, en willen genieten - weg van de massa? LocalGroningen biedt de kleine toerisme-ondernemer een podium, om zich gratis te presenteren. Het platform nodigt jou en collega-ondernemers uit om te werken aan nieuwe arrangementen en producten, zodat we onze provincie nog aantrekkelijker maken voor nieuwe bezoekers

Laatste bedrijven die zich hebben aangesloten bij localgroningen.nl

Sponsors en partners

Dit platform is mogelijk gemaakt door de inzet, ondersteuning en financiering van onderstaande organisaties

Veel gestelde vragen

Is registratie op LocalGroningen gratis?
LocalGroningen is een platform van en voor bedrijven, om de aangesloten bedrijven en organisaties én het toerisme in Groningen te promoten. Daarom rekenen we - in ieder geval voor het eerste jaar van aanmelding - geen kosten voor een vermelding op de website.
Voor deelname aan gezamenlijke arrangementen, nieuwe promotie-producten, extra zichtbaarheid in vlogs/blogs etc. is het te verwachten dat een bijdrage gevraagd gaat worden.
Als een waardebon gekocht wordt, hoe ontvangt het bedrijf het geld?
De koper kan direct via LocalGroningen een waardebon van een bedrijf kopen. Betaling van de waardebon kan direct via een betaallink. Zodra de betaling verwerkt is, wordt het geld automatisch naar de bankrekening van het betreffende bedrijf overgemaakt. Deze betaling vindt direct plaats en hier hoeft het bedrijf dus verder niks voor te doen.
Hoe kan een bedrijf deelnemen aan een arrangement?
Het LocalGroningen-team benadert diverse bedrijven van tevoren om belangstelling te peilen over diverse thema's voor potentiële arrangementen. Bij voldoende belangstelling wordt een thema verder uitgewerkt, zo mogelijk in verschillende prijsklassen. Relevante en geïnteresseerde bedrijven en organisaties krijgen vervolgens de uitnodiging mee te doen.
Zodra een arrangement compleet gemaakt is, wordt het gepresenteerd op LocalGroningen.nl en kan het direct worden geboekt. Deelnemende bedrijven wordt gevraagd het arrangement ook op de eigen bedrijfswebsite en sociale media-kanalen te promoten, zodat we met elkaar een groter bereik genereren.
Kan ik het Localgroningen platform sponsoren?
Graag! Wij verwelkomen allerlei vormen van sponsoring! Neem contact met ons op zodat we de manier waarop jij ons wil sponsoren kunnen bespreken.
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Afrekenen