Nodig nieuwe bezoekers uit bij jou te komen eten, drinken, slapen en genieten van de Groningse pracht

LocalGroningen biedt de lokale toerisme-bedrijven en -organisaties uit Groningen-Ommelanden hét podium om zich aantrekkelijk te presenteren. Hier kun je je bedrijf promoten met aantrekkelijk aanbiedingen, bijzondere acties en arrangementen. Bezoekers worden uitgenodigd direct bij jou te boeken of bijv. een waardebon te kopen.

LocalGroningen is ook een plek bij uitstek waar je samen met collega-ondernemers nieuwe arrangementen en producten kunt ontwikkelen.

Presenteer jouw unieke aanbod, leuke actie  of arrangement

Registreren op LocalGroningen is eenvoudig en gratis

Al veel bedrijven en organisaties uit jouw regio hebben zich aangemeld bij LocalGroningen. Registeren is eenvoudig. Vul de bedrijfsgegevens in die gevraagd worden. Voeg logo, mooie foto en een korte toelichting over jouw bedrijf toe. Je kunt direct met een bijzondere aanbieding of leuke actie je vermelding compleet maken. Hiermee nodig je bezoekers uit direct bij jou een waardebon te kopen. Heb je vragen of kom je er niet direct uit? Neem dan contact met ons op zodat wij je direct kunnen helpen.

LocalGroningen biedt (kleinschalige) toerisme ondernemer een podium

Veel kleinschalige ondernemers in Groningen-Ommeland met een schat aan gevarieerd aanbod. Maar hoe maak je dat zichtbaar bij bezoekers die op zoek zijn naar nog onontdekte plekjes, de hotspots liever links willen laten liggen, en willen genieten - weg van de massa? LocalGroningen biedt de kleine toerisme-ondernemer een podium, om zich gratis te presenteren. Het platform nodigt jou en collega-ondernemers uit om te werken aan nieuwe arrangementen en producten, zodat we onze provincie nog aantrekkelijker maken voor nieuwe bezoekers

Sponsors en partners

Dit platform is mogelijk gemaakt door de inzet, ondersteuning en financiering van onderstaande organisaties

Veel gestelde vragen