Met een autopuzzeltocht kom je verder

"Ondernemen" is: de juiste weg vinden, puzzelen, nieuwe ontdekkingen doen, samenwerken, klanten laten geloven in jouw verhaal én koers houden. Soms gas op de plank, maar vooral wel op tijd kunnen remmen om soms een andere afslag te pakken.

De corona-tijd heeft ons een paar zaken geleerd:

  • ondernemers willen weer vooruit, gas geven en verder gaan met waar ze goed in zijn, of nieuwe wegen inslaan;
  • de wens elkaar te ontmoeten en samen te werken is groot, maar met grote groepen tegelijkertijd in één ruimte bijeen komen is nog niet verstandig;
  • er is in Nederland nog zoveel moois te ontdekken.

Ingrediënten die als vanzelf samenkomen in het concept van onze LocalGroningen-autopuzzeltocht. Een LocalGroningen-autopuzzelroute is als het ondernemen zelf: puzzelen, intensief samenwerken, nieuwe dingen en verhalen ontdekken, koers houden én beloond worden als de rit goed is volbracht.

Bedrijfsuitje

Tijdens de autopuzzeltocht worden jij en je collega's behoorlijk op de proef gesteld. Het navigeren zonder de routeplanner op de telefoon is voor velen inmiddels iets 'uit de pré-historie'. Probeer de juiste route maar te vinden, zonder fout te rijden. Dat zal niet altijd meevallen. Het landschap en alles wat je onderweg ziet is soms zo bijzonder, en zal je af en toe flink kunnen afleiden.

Onderweg worden tal van vragen gesteld, en er moeten diverse opdrachten worden uitgevoerd. De oplossingen geef je door via de app, en zo kun je ook contact hebben met je collega's in de andere auto's. De equipe met de meest goede antwoorden wint de prestigieuze ere-titel LG-Topper.

Uitgangspunten: samen er op uit in een bijzondere omgeving, genieten van het spel en van het rondtoeren, genieten van enkele tussenstops, waar je de andere collega's tegenkomt.

  • Geschikt als groepsactiviteit, voor iedereen geschikt
  • Diverse stops voor uitstapje, wandeling, terrasje pakken
  • Vanaf minimaal drie auto's
  • Kan geboekt worden incl. uitgebreid lunchpakket op de achterbank, vol van streekproducten.
  • Prijs vanaf € 27,00 per auto.
Bedrijfsuitje

Autopuzzeltocht op maat

Verras je personeel, je zakenrelaties, of je vaste klanten met een bijzonder evenement: een autopuzzeltocht op maat gemaakt met een eigen gekozen thema, of regio. Wij verkennen samen al je wensen, ontwikkelen en testen de route, leggen alle contacten met locaties onderweg voor stops en voor eten en drinken. Dit wordt een pracht evenement met persoonlijke touch en gouden rand. Neem contact op en Informeer naar de mogelijkheden.

Autopuzzeltocht op maat

Netwerkbijeenkomst

Met de autopuzzeltocht kun je flink netwerken, andere ondernemers ontmoeten die net zo gedreven zijn als jij. Die ook houden van een mooie routes en genieten van het spel onderweg.
Ook Jan Boer doet graag mee ;-)

We organiseren x-maal per jaar een bijzondere netwerktour - iedere keer in een andere regio, en met een ander thema. Ondernemers langs de route worden uitgenodigd mee te doen - als deelnemers of bijvoorbeeld als een te bezoeken locatie.

Het genieten en netwerken begint bij de startlocatie, met ontvangst met koffie/thee en lekkernij.

Onderweg word je verwend met een uitgebreide lunch met streekproducten. De dag wordt afgesloten op een verrassende finishlocatie met een heerlijk diner en de prijsuitreiking.

De netwerkroute kan gereden worden in eigen auto, met (zaken)partner, medewerker, klant, wie je maar wilt als navigator.

(Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden)

Netwerkbijeenkomst

Waardebon voor personeel of relatie

Er valt iets te vieren in het bedrijf, of je wilt je medewerkers bedanken voor hun inzet en loyaliteit? Je bent op zoek naar een unieke invulling voor het jaarlijkse kerstcadeau - anders dan anders? Er kan altijd een goede reden zijn, de mensen die belangrijk zijn voor je bedrijf, een keer te fêteren met iets bijzonders.

Een waardebon voor een LocalGroningen-autopuzzeltocht is gegarandeerd een succescadeau. De waarde ervan bepaal je zelf. Voor het verzilveren van een waardebon kiest de ontvanger de route die hij/zij wil rijden en de datum, en de rest volgt vanzelf.

Waardebon voor personeel of relatie