Samen met de lokale ondernemers uit Groningen en Friesland hebben we de handen ineengesloten en bieden we de LocalGroningen autopuzzeltochten aan. Deze zijn van A-Z verzorgd met lekkere hapjes en drankjes; en voor iedereen toegankelijk! Dat is een heerlijk Groningen dagje uit, ook tijdens de wintermaanden!

Buiten uitjes Groningen

Een auto puzzelrit is een heerlijk buiten uitje gecombineerd met het comfort van je eigen auto. Terwijl je al puzzelend door de regio toert geniet je van prachtige vergezichten, een grote verscheidenheid aan landschappen en pittoreske dorpjes vol historie.

En het mooie is dat je kunt stoppen waar en wanneer je maar wilt, bijvoorbeeld voor een picknick met ons heerlijke lunchpakket, om een historische plek van dichtbij te bekijken of om even de wind door je haar te voelen. En als je wilt kun je natuurlijk ook de musea van Groningen provincie bezoeken of een kleine omweg maken langs een van de Groningen musea in de stad.

Wandeltochten Groningen

En als je kunt stoppen waar en wanneer je maar wilt heb je natuurlijk ook de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Zo kun je halverwege de route bijvoorbeeld een heerlijke wandeltocht door het bos of langs het meer maken. Alle routes gaan dwars door de mooiste en meest uiteenlopende natuurgebieden, dus tijdens een autopuzzeltocht kun je ook heerlijk wandelen in Groningen!

Dagje weg à la LocalGroningen

Een LocalGroningen autopuzzelrit is volledig van A-Z verzorgd! Samen met de ondernemers uit de regio hebben wij lunchpakketten bereid. Deze pakketten zijn rijkelijk gevuld met producten en ingrediënten uit de lokale regio – op deze manier steunen we samen de lokale ondernemers!

Met een lunchpakket kun je tijdens je autopuzzeltocht lekker uit het vuistje eten. En als het zo'n mooie heldere winterdag is, dan kun je tijdens de lunch natuurlijk stoppen voor een gezellige picknick onderweg.