B&B Tussen de Tuinen

Bed & breakfast

Tussen de Tuinen
Op het Groningse Hogeland in het Waddendorp Pieterburen, kunt u heerlijk logeren in een gerieflijk vrijstaand huisje op basis van bed & breakfast of halfpension.

Bed & Breakfast ‘Tussen de Tuinen’ is een particulier initiatief van Kees en Marlies Weidinger, die in de weide omgeving bekend staan als de taartenbakkers van het dorp, en met hun bedrijf Cateringbedrijf & Taarterie ‘De Dis’. Dus met uw inwendige mens zit het wel goed. Een lunch of een goed verzorgd lunchpakket voor onderweg is beide mogelijk. Het is in het huisje echter niet mogelijk om zelf te koken.

Aan de voorzijde kijkt u uit op ‘Domies Toen’ met de daarin gelegen 15de eeuwse Petruskerk en aan de achterzijde ligt onze dicht omsloten tuin die overgaat in een stukje bos, vervolgens in prachtig weids akkerland, de dijk, de kwelders en dan de Waddenzee. Stapt u onze tuin uit, staat u meteen op een schitterend aangelegd fiets- en wandelpad, dat door het akkerland naar de zeedijk voert. Voor elektrische fietsen kan worden gezorgd.

Wie komt voor een bed en een ontbijt wacht een gerieflijke overnachting en een feestelijk en voedzaam ontbijt. Wie ervoor kiest bij ons een paar dagen te komen uitwaaien zijn de mogelijkheden divers. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens uw verblijf uw vrienden en familie een High Tea aanbieden, die wij graag voor u organiseren. Uw verjaardag niet thuis in de kring, maar bij ons onder de walnotenboom. Zie voor verdere mogelijkheden onze arrangementen.

There are currently no offers available.