Ontdek Groningen op een bijzondere manier

Prachtige autoroutes door Groningen. Geschikt voor het hele gezin. Coronaproof! Genieten, nieuwe plekken ontdekken, puzzelen en prijzen winnen.

Mensen zitten noodgedwongen veel thuis, er zijn weinig leuke corona-proof activiteiten te doen. Nu de dagen korter worden, kan dit een heel lange winter worden. Maar..... niet als je af en toe op ontdekkingsreis gaat, met z'n twee of met het hele gezin; gezellig een dagje met de auto op pad, je weg puzzelend ontdekken én veel moois onderweg zien. LocalGroningen heeft een serie mooie en uitdagende auto-puzzelritten ontwikkeld. Daar komen er binnenkort nog enkele bij, omdat er in de gehele provincie nog zoveel meer te zien is. De puzzelautoritten zijn corona-proof en op elke gewenste dag en tijdstip in te plannen!

Een volledig verzorgde autopuzzelrit

De puzzeltocht bestaat uit een compleet pakket met een uitgebreide routebeschrijving, achtergrondinformatie over het gebied waar je gaat rijden, tal van interessante weetjes en informatie over de verschillende locaties waar de route langs gaat. Een heuse autobingo, met foto's van objecten onderweg, zet alle deelnemers op scherp en zorgt ervoor dat je niets mist. Voor kinderen op de achterbank zijn er - als extra's - leuke puzzelvragen op te lossen.

Ontdek Groningen ook culinair en neem een lunchbox mee of een maaltijdbox mét heerlijke streekproducten van de lokale ondernemers.

Puzzelen en prijzen winnen!

Een mooie rit maken is al leuk; het wordt natuurlijk nog veel leuker als je mee doet en kans kan maken op leuke prijzen! Het routeboek bevat naast veel informatie daarom ook allerlei vragen. Sommige vragen zijn eenvoudig, sommigen vergen denkwerk en soms moet je (ter plekke of op internet) zoeken naar het antwoord. Wil jij een super leuk uitje én ook meedingen naar leuke prijzen die we regelmatig gaan verloten, kies dan zo'n bijzondere autopuzzelrit.

Kies je autopuzzelrit Groningen

Kies de magie, macht en pracht van de route Hogeland, of ontdek het prachtige zuidelijk Westerkwartier van Groningen, met al z'n groen, slingerende én langgerekte weggetjes.

  • Route Hogeland: ca. 75 km. Van kleinste huisjes tot de mooiste dorpen, eeuwenoude verhalen over kerken, kloosters, borgen en rijke boerenfamilies. Ervaar de vervlogen en mystieke jaren op het weidse land. Meer weten? Klik hier
  • Route Zuidelijk Westerkwartier: ca. 65 km. Het landschap betovert je af en toe en vertelt hoe dit gebied door de eeuwen heen ontwikkeld is, met de vele lange kavels, waterlopen, bosschages, mooie dorpjes, oude kerkjes en landgoederen. Meer weten? Klik hier.

Autopuzzelrit pakket: basis, luxe of culinair

  • basispakket voor één auto: incl. routeboek, vragen, puzzels en autobingo;
  • luxe-pakket bestaat uit het basispakket + lunchpakket en enkele versnaperingen onderweg;
  • culinair-pakket bestaat uit het luxe-pakket + maaltijdbox of compleet verspakket.
  • Per auto kunnen max. 5 personen deelnemen.

Steun de lokale ondernemer!

In het Hogeland is onlangs van start gegaan, DE nieuwe Walk-in Streekproductenmarkt Lekker-op-Afstand. LocalGroningen en Lekker-op-Afstand zijn een culinaire samenwerking gestart. Bestel een luxe- of culinaire autopuzzelrit dan steun jij direct de lokale ondernemer. Start de route met lekkers voor in de auto, en bij het eind van de rit kun je een goed gevulde maaltijdbox of een compleet verspakket afhalen. Klaargemaakt met allemaal producten uit de regio. Immers, ook voor lokale ondernemers, horeca, recreatie, kleine winkels is het vanwege de corona-beperkingen een verdraaid lastige tijd. Met het bestellen van een lunchpakket, of maaltijdbox of verspakket steun jij rechtstreeks de restauranthouder en producent bij ons in de regio, zonder tussenkomst van dure bezorg- en boekingsplatforms die hoge commissies aan de ondernemer doorberekenen.

Jouw bestelling (0)
Totaal van de bestelling €0
Check Uit