Groningen ontdekken met de camper

Groningen is een fantastische reisbestemming, en voor camperliefhebbers een 'must do'!

Het noorden is bij uitstek geschikt voor een prachtige trip met de camper. Ga op reis met een mooi routeboek op schoot. Pure nostalgie. Het landschap varieert van groots, naar vintage, naar oer en pittoresk. In Groningen kun je nog plekken ontdekken waar (bijna) niemand is, met heel ver in de verte een boerenplaats of een kerktoren van een Middeleeuws kerkje.

Tussen de kleine pittoreske dorpjes, wegen met boerderijen als kastelen, eindeloze verten, en dan weer intieme landschappen word je vast en zeker verleid uit te stappen voor een wandeling. Ervaar zo nog meer de magie van het Groninger land.

Met de autopuzzeltochten kom je op plekken die je anders wellicht voorbij zou rijden. We nemen je mee in het verhaal over het gebied, en zo ontdek je de meest bijzondere plekjes.

We hebben onze autopuzzeltochten gecombineerd tot enkele meerdaagse roadtrips, qua karakter zeer verschillend:

  1. Roadtrip I: door Midden-Groningen en Oldambt
  2. Roadtrip II: door het Westerkwartier en rond het Lauwersmeer.

Toeren met de camper - ervaar de vrijheid.

Liefhebbers van reizen met een camper houden in het algemeen van de vrijheid: gaan en staan, waar en wanneer zij zelf willen. Bevalt het op een plek heel goed, of wil je nog meer zien, dan blijf je nog een paar dagen langer.

We bieden daarom ook suggesties voor goede campercampings, en adresjes voor lekker eten en drinken. Je kunt zo zelf je trip samenstellen. Ga je voor het gemak van alles georganiseerd? Dat doen we graag. Vraag naar de mogelijkheden.

De roadtrips zijn het gehele jaar door te rijden. Houd er wel rekening mee dat in de winter het aantal campings waar je met de camper terecht kunt beperkt is.

Maak nu snel je keuze en klik op één van deze links:

  1. Roadtrip I: door Midden-Groningen en Oldambt.
  2. Roadtrip II: door het Westerkwartier en rond het Lauwersmeer.