Kies jouw autopuzzeltochten

Het Groninger land verkennen en mooie plekken ontdekken. Nieuwsgierig? Ga naar Autopuzzeltochten Groningen en kies je route. De routes kunnen op iedere dag gereden worden, het gehele jaar door.

Er op uit in Groningen met LocalGroningen.nl

LocalGroningen.nl: voor dé bijzondere en unieke uitjes, arrangementen, weekendjes weg, vakanties in Groningen, en dan vooral in het landelijk gebied rondom de stad Groningen. We noemen dat Groningen -Ommelanden. LocalGroningen.nl biedt een uiteenlopend aanbod van kleinschalige campings, B&B's met persoonlijk karakter, plekken voor bijzondere overnachtingen, eettentjes, bistro's, en een variatie aan lokale ondernemingen voor cultuur, uitjes enz. LocalGroningen.nl heeft ook exclusieve arrangementen, activiteiten waarmee je het moois van Groningen op een bijzondere manier kunt beleven. Dit alles PLUS de ruimte van het Groninger platteland, maken Groninger-Ommelanden bij uitstek geschikt voor een zorgeloos weekendje-weg of vakantie.

Urenlang zoeken en tal van magazines doorspitten hoeft niet meer. LocalGroningen.nl helpt je kennismaken met de vele, en ook nog onbekende en unieke bijzonderheden van Groningen. En, dat vinden we ook belangrijk, we steunen er de kleine en lokale ondernemer mee.

banner image

Laatste Groningse bedrijven die zich hebben aangesloten bij localgroningen.nl

banner image

Sponsors en Partners

Dit platform is mogelijk gemaakt door de inzet, ondersteuning en financiering van de volgende organisaties

Veel gestelde vragen

Ik wil een paar dagen weg - compleet verzorgd, en als het kan een paar leuke uitjes. Kan LocalGroningen een voorstel doen, of moet ik dat bij de verschillende bedrijven aanvragen?
Misschien is één van de arrangementen op de site aantrekkelijk voor jouw gezin? Of – laat ons weten wat de wensen zijn, van welk budget we ongeveer mogen uitgaan. Met die gegevens gaan we aan de slag en komen met een voorstel. Het is ook mogelijk een verrassingsarrangement te boeken. Pas op het laatste moment krijg je te horen wat we voor jou in petto hebben. Gegarandeerd leuk!
Kan ik een arrangement direct boeken, en hoe gaat het dan verder?
Het is de bedoeling dat een arrangement ook direct geboekt kan worden, waarbij natuurlijk wel eerst nagegaan moet worden of bij de deelnemende bedrijven aan het arrangement, beschikbaarheid is. Als dat zo is, wordt vanuit LocalGroningen de bevestiging naar je gestuurd, met een betaallink. Na betaling is de boeking definitief.
Wil je eerst meer informatie over het arrangement dan is het handig contact op te nemen: 050-4030930 of een mail naar info@localgroningen.nl.
Zijn er bijkomende kosten voor mij als ik een arrangement boek of voor het kopen van een waardebon ?
De bedrijven en organisaties die vemeld staan op LocalGroningen hebben allemaal behoorlijk veel last van de gevolgen van de corona-crisis. De aanbiedingen en waardebonnen zijn bewust scherp geprijsd. Om die reden worden voor de bedrijven geen kosten doorberekend bij verkoop van een waardebon.
Voor een bijdrage in de ondersteunings- en onderhoudskosten van het platform, berekenen we een klein bedrag bovenop de prijs van de waardebon of het arrangement.
Hoe lang is een waardebon geldig en wanneer kan ik mijn waardebon verzilveren?
De waardebon is in principe een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Lukt het niet de waardebon binnen het jaar te verzilveren, neem dan contact op met de uitgever van de waardebon om verlenging aan te vragen.
Verzilveren kan vanaf het moment dat de waardebon is aangeschaft. Het is wel verstandig even contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf om te controleren of je moet reserveren.
Ik kan mijn favoriete bedrijf niet vinden, kan ik deze voor dit platform uitnodigen?
Graag zelfs, alle culturele instellingen en horeca- en recreatiebedrijven zijn welkom op Localgroningen.nl! Zie het uitnodigingsformulier hierboven op de homepagina. Vul dit formulier in en jouw favoriete bedrijf ontvangt dan een e-mailuitnodiging om ook deel te gaan nemen aan het platform LocalGroningen.
Wat gebeurt er als het bedrijf, waarbij een waardebon is aangeschaft, failliet gaat, en de waardebon niet meer verzilverd kan worden?
Helaas, op het moment is dit nog op eigen risico. LocalGroningen is daarvoor niet verantwoordelijk.
Kan ik het platform LocalGroningen sponsoren?
Graag, wij verwelkomen allerlei vormen van sponsoring! Neem contact met ons op zodat we de manier waarop jij ons wil sponsoren kunnen bespreken.
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit