Galerie Waarkunst ligt in het prachtige Oldambt, een streek in Groningen waar de seizoenen haast voelbaar verstrijken. Een paradijs in de zomer, ruig en leeg in de winter. In dit landschap ligt Waarkunst als een oase van cultuur in een verder voornamelijk agrarische omgeving.

Galerie en kunstbeurzen
In de galerie zijn wisselende exposities te zien van schilderijen, beelden, fotografie, glas, installaties en opmerkelijk design van professionele kunstenaars en ontwerpers.

Beeldentuin
In de beeldentuin die zo'n 3 hectare beslaat zijn beelden en installaties te vinden in een wisselend landschap van vijvers, bos en weide. De symbiose tussen kunst en landschap zorgt voor een bijzondere ervaring die het hele jaar door kan worden genoten. Een min of meer permanente collectie van beelden wordt versterkt met wisselende exposities. De beeldentuin is het hele jaar door geopend en kan zelfs in de winter wanneer het weer het toelaat bezocht worden.

Lekker eten en drinken
Naast de kunst vormt Waarkunst een plek waar men heerlijk kan eten in het huiskamer restaurant 'Verse Aarde' van Sofie van Rhijn. Ook kan men hier met groepen terecht. In het weekend hebben we altijd vers gebakken taart en allerlei drankjes. In de zomer kan men buiten op het terras tussen het groen en de kunst genieten.

Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit