Herberg Molenrij
In landelijk gebied gelegen herberg met 3 kamers en een mooi restaurant waar wij koffie/thee, lunch en diner serveren.
In Herberg Restaurant Molenrij werken we met verse producten, waaronder kaas uit klein Wetsinge en Broek, groenten en slasoorten van de Eemstuin in Uithuizermeeden en bieren van de firma het zotte kalf uit Winsum Groningen. Het vlees wat wij serveren komt uit noord Nederland van de Limousin koeien van slagerij Bos en Co.
Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, iedereen is welkom. Wij serveren een herbergmenu van 3 of 4 gangen en een culinair menu van 3 tot 6 gangen, deze menu’s zijn niet alledaags of traditioneel en worden om de 6 weken vernieuwd. Daarnaast serveren wij ook high tea’s en lunches. Ook kunt u bij ons langskomen voor een kopje koffie/thee met huisgemaakt gebak. Wij beschikken naast het restaurant over een zaaltje waar u private dining en vergaderingen kunt houden.