Dé plek om heerlijk tot rust te komen en weer op te laden!

U slaapt in een woning uit 1939, deze is volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Bed en Breakfast Uitrust staat in Lauwerzijl in de provincie Groningen, tegen de Friese grens. Vlak bij het Lauwersmeer en werelderfgoed Waddenzee . Schone lucht, vogels, water, rust en ruimte kenmerken de omgeving.

Lauwerzijl ligt aan de rand van het Lauwersmeer en in één van de mooiste gebieden van Nederland. Lauwerzijl is omgedoopt tot Fruitdorp Lauwerzijl omdat er in het hele dorp fruitbomen staan. Deze worden door de bewoners gezamenlijk onderhouden. Het gebied leent zich goed voor mooie tochten op de fiets, wandelend en met de boot. Lauwerzijl ligt op 5 kilometer van het mooiste dorp van Nederland, Niehove.

U kunt uw eigen fiets meenemen en stallen in de schuur. Maar u kunt ook een fiets bij ons huren. Wandelkaarten en fietskaarten zijn in de bed en breakfast aanwezig.

Het Nationaal Park Lauwersmeer ligt vlakbij; u kunt hier vanuit de vogel kijkhut naar een vogelparadijs kijken op de vroegere zeebodem. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen en we hebben er zelf al meerdere keren de enorme Zeearend gezien die er nestelt.

Ook bent u in een half uur met de auto in Groningen of in 10 minuten met de trein. Of u kunt naar Leeuwarden welke in 2018 cultureel hoofdstad was, u bent met de trein vanuit Grijpskerk in 15 minuten in Leeuwarden. Twee steden met een uniek, eigen karakter en beide beslist een bezoekje waard.

Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit