Tweedaags arrangement: autopuzzeltochten Groningen

Geldig tot:
April 30, 2021

Tweedaags arrangement: autopuzzeltochten Groningen.

Bijzonder overnachten én nieuwe plekken ontdekken.

Via LocalGroningen kun je bijzondere overnachtingslocaties vinden én LocalGroningen heeft enkele autopuzzeltochten ontwikkeld, die geschikt zijn voor het hele gezin, een kleine groep of met zijn tweeën. Coronaproof! Tezamen vormt dit een prachtige combinatie voor een uniek arrangement.

Overnachting in het Westerkwartier of het Hogeland

De overnachting is helemaal in stijl van dit ‘Puzzel en Ontdek’-arrangement. Laat je verrassen. Wij kiezen de overnachtingsplek, rekening houdend met kwaliteit, voorkeur en beschikbaarheid. Is het die prachtige kunstzinnige B&B, die B&B in het historische pand of slaap je bijzonder comfortabel in het stro-hotel? LocalGroningen garandeert een comfortabele en verrassende overnachting op een bijzonder plekje, dat je zelf misschien niet gevonden zou hebben.

Verrassende autopuzzeltochten in Groningen

Er zijn twee bijzondere en gevarieerde routes ontwikkeld: Het Hogeland en de route Zuidelijk Westerkwartier. De tochten zijn ca. 70 km. lang. Voor meer informatie over de puzzelroutes - kijk gerust op de pagina Autopuzzeltochten Groningen.

We wensen je alvast veel plezier met het ontdekken, puzzelen en bovenal genieten van het mooie Groningse land!

Inclusief

Inhoud arrangement

  • 1x overnachting + ontbijt in een sfeervolle B&B in Groningen (Hogeland of Westerkwartier)
  • 1x autopuzzeltocht Het Hogeland of Zuidelijk Westerkwartier (route naar keuze)
  • Kan worden bijgeboekt: lunchpakket voor 2 personen gevuld met lokale producten. Tarief kan variëren, afhankelijk van de B&B waar overnacht wordt.

Prijzen

Prijs vanaf € 139,- (Op basis van 2 personen).

Meerdere opties mogelijk Meer personen geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor gebruik van het avondeten.

Extra overnachtingen bijboeken is ook mogelijk (op basis van beschikbaarheid).

Informatie en reserveringen

Reserveren of informatie aanvragen? Gebruik de button 'aanvraag' bovenaan deze pagina of stuur rechtstreeks een mail naar info@localgroningen.nl. Bellen kan ook, telefoon 050 - 40 30 930.

Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit