De huidige vacatures zijn vervuld!

We zijn blij en trots met twee nieuwe medewerkers: Marieke Houkes en Rosa van Dusseldorp gaan samen met de rest van het team LocalGroningen het komend jaar laten 'vliegen'.

Ons platform groeit; we gaan onze activiteiten verder uitbreiden in Noord-Nederland. Binnenkort worden op deze pagina nieuwe vacatures vermeld.

Open sollicitaties worden op prijs gesteld. Op het terrein van marketing, account-management én voor back-office werkzaamheden zijn er wellicht in de nabije of wat verdere toekomst mogelijkheden.

Reacties kunnen gestuurd worden naar: info@localgroningen.nl

We zijn een bedrijf in ontwikkeling, we werken in een klein team met een gevarieerde expertise, en vullen alle werkzaamheden gezamenlijk in. Met jou als nieuwe medewerker overleggen we welke taken en werkzaamheden jou het beste liggen.

"In het team" passen vinden we overigens net iets belangrijker dan dat je op alle fronten ‘de beste’ bent. We bieden daarbij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Over LocalGroningen

LocalGroningen is een groeiend platform waarmee we de lokale toerisme- en recreatieondernemers in Noord-Nederland een podium bieden. Met dit platform ontwikkelen we nieuwe vormen van samenwerking, Het centrale uitgangspunt van LocalGroningen: we willen de bedrijven die meedoen echt profijt bieden in plaats van alleen maar streven naar een winstmaximalisatie.

Door middel van leuke, nieuwe, spannende, gezamenlijke activiteiten zetten we de regio creatief en stevig op de kaart. Daar wordt iedereen blij van én ook de bezoekers.

Een uniek en inmiddels veel geroemd product van LocalGroningen is de autopuzzelroute. Met onze routes rijgen we de mooiste plekken, historische gebeurtenissen, cultuurpareltjes, anekdotes, bijzondere lokale bedrijven aan elkaar. Hier blijft het niet bij. Op de plank liggen diverse nieuwe ideeën die we het komend jaar gaan aanpakken.

Onze ambitie reikt hoog: Koploper worden in modern, duurzaam en maatschappelijk verantwoord toerisme in het Noorden van Nederland.

Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Afrekenen