Jachthaven Appingedam is misschien wel de meest veelzijdige haven in de Provincie Groningen. Hier is werkelijk alles wat u wenst binnen een straal van 300 meter te verkrijgen! Dit komt doordat de haven middenin het centrum ligt, waardoor u op loopafstand zo het nieuwe winkelhart Overdiep of de oude en schilderachtige binnenstad inloopt.

Met de Damsterveer door hartje Appingedam
Met een rondvaart door Appingedam ontdekt u vanaf 1 april t/m eind oktober de steegjes, gangen en bruggetjes, ofwel de historie van de oude binnenstad. Vanuit de jachthaven vaart u, in ongeveer een uur, rond door de waterwegen van Appingedam. De Damsterveer is een karakteristieke houten punter die past bij de sfeer van Appingedam en wordt bemand door een enthousiast team vrijwilligers.

De vele mogelijkheden
Op onze website ziet u de vele waterwegen die niet alleen door Appingedam lopen, maar die u ook naar andere prachtige plekken leiden zoals het Damsterdiep en Nieuwe Diep, het Eemskanaal, het Schildmeer, Delfzijl, Groningen, de Dollard en/of de vaarwegen richting Duitsland. Aan de noordelijke zijde liggen ‘de maren’ van Noord Groningen. Deze worden gebruikt voor kanotochten en in de winter voor schaatstochten. Ook deze kano’s en evt. waterfietsen zijn bij ons te verkrijgen.

Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar
Jouw bestelling (0)
Voeg een kortingscode toe
Voer een geldige kortingscode in
Totaal van de bestelling €0
Check Uit