Kinderuitje Groningen

Wij hebben onze auto puzzeltochten zo ingericht dat iedereen mee kan doen. Je partner, de kinderen en zelfs de ouders of vrienden van je kinderen. Gezellig een dagje weg door Groningen (of Friesland), met de kinderen al spelend en puzzelend op de achterbank. Er zijn quiz vragen, een autobingo, een stukje historie over het landschap en de regio, leuke weetjes, en prachtige landschappen om van te genieten.

Buitenuitje Groningen

Het leuke van deze autopuzzelrit is dat je kunt stoppen waar en wanneer je maar wilt. Om bijvoorbeeld lekker te wandelen in Groningen of om te kijken in een van de vele musea van Groningen provincie. Met deze auto puzzelrit combineer je dus een spannende Groningse activiteit – volledig corona-proof in de auto met kinderen – met een heerlijk buitenuitje voor het hele gezin.

Culinair genieten

Naast heerlijk wandelen in Groningen (stad) of genieten van de musea in Groningen provincie wil je tijdens de autopuzzeltocht natuurlijk ook eten en drinken. Of de horeca op jouw datum open is niet zeker, dus daarom hebben we samen met de lokale ondernemers heerlijke lunchpakketten voor de autopuzzeltochten samengesteld. Heb je ook geen zin om over het avondeten na te denken? Dan hebben wij volledig verzorgde vers pakketten om thuis te koken, of complete afhaalmaaltijden die je van de finish locatie meeneemt.

Met andere woorden, voor dit Kinderuitje in Groningen hoef je er ’s ochtends niet vroeg uit om boterhammen te smeren. Een LocalGroningen autopuzzeltocht betekent zorgeloos genieten van een dagje weg, met een rijkelijk gevulde picknickmand op de achterbank.

Het perfecte kinderuitje: Spanning én Comfort

Dus, wil jij ook een heerlijk kinderuitje Groningen met het comfort dat je normaal alleen binnen hebt? Dan zijn onze autopuzzeltochten voor jou (& je partner) en de kinderen. Een Groningen dagje uit zoals jullie dat nog nooit ervaren hebben – vol spanning, gezelligheid, leuke activiteiten en heerlijk culinair genieten.