Lijst bijzondere campings

Meer informatie

Op de camping in Groningen tijdens een Hollandse zomer

Kijk naar buiten, en het verbaast natuurlijk niet dat veel mensen liever gaan liggen zweten onder een parasolletje, en het risico van bosbrand of hagelstenen zo groot als eieren voor lief nemen. Zoals de grote baas van Corendon aanneemt, en hij heeft waarschijnlijk gelijk.

Of verbaast het wel?

In België bijvoorbeeld klinkt iets anders. “Pak je parasol en pak die regenbuien! Haal diep adem en pomp je longen vol met schone lucht, immers de lucht is met die wind en regen in lange tijd niet zo schoon geweest”.

Is ook wat voor te zeggen. Ook heel grappig! Kinderen hebben nooit last van het weer.

Op de camping in Groningen  tijdens een Hollandse zomer

Zomervakantie in het water gevallen?

Hoe je er ook naar kijkt, zomer 2023 is voor veel campings een domper.
Vorige week hebben we een rondje gepeild onder campings in Groningen en Friesland. Met name de kleinere campings kijken aan tegen veel te veel lege plekken. Dat is best zuur, zeker als het betekent dat de zomer-camping-inkomsten van groot belang zijn voor het reguliere inkomen.

Voor de komende twee weken zal het geen soulaas bieden, maar er ligt nog een lange periode met nazomerkansen voor ons.

Voor wie na deze kletsnatte Hollandse zomer toch nog wil genieten, en er even uit wil. Zet je neus eens naar het noorden! Daar vindt je superleuke en mooie plekken bij de kleinere campings. Via deze link kom je bij een lijstje van heel leuke en comfortabele campings, waar het ook in de nazomer en beginnend najaar goed vertoeven is. Gewoon doen!

Men zal zeker blij zijn met je bezoek.